Sastrosuwignyo, Ki Sutarman and Sastronaryatmo, Moelyono (1981) Widyaswara. Departemen Pendidikan dan Kebudayaan, Jakarta.

[img] Text (Buku ini berkaitan dengan kesusastraan daerah)
WIDYASWARA.pdf - Published Version
Copyright All Rights Reserved

Download (30MB)

Abstract

Dene manawi laras pelog, utawi barang garis utawi wilahanipun ugi tigawelas. Ananging swaranipun beda. Inggih pelog utawi barang, saha namaning wilahan wonten gesehipun.

Item Type: Book
Subjects: Pendidikan > Bahasa dan Kesusatraan > Bahasa Daerah
Pendidikan > Bahasa dan Kesusatraan > Sastra Indonesia
Divisions: Direktorat Jenderal Kebudayaan
Depositing User: Sekretariat Ditjen Kebudayaan
Date Deposited: 23 Feb 2024 02:08
Last Modified: 23 Feb 2024 02:08
URI: http://repositori.kemdikbud.go.id/id/eprint/27784

Actions (login required)

View Item View Item